Yhteystiedot

Kiboko's Labradors
Minttu Sasi
Poijutie 14 B
00980 Helsinki
p. 040 558 4061
minttu.sasi@kibokos.fi

Uusimmat kuvat

Eagle's One Bright Girl "Blondie"

narttu synt. 9.9.2008

Linkki jalostustietokantaan

 

blondie_8kk_4.jpg

Blondien haimme Ruotsista marraskuussa 2008. Se on yhteisomistuksessa DD:n kasvattajan Hannen kanssa. Blondie asuu pääsääntöisesti meidän luonamme, mutta juoksujen ajaksi se muuttaa Hannen luo. Blondie on luonteeltaan iloinen ja reipas kaikkien kaveri. Harrastan sen kanssa säännöllisesti hakua, nomea, mejää ja tottelevaisuutta. Myös Blondieta käytetään käytännön metsällä ja näyttelyissäkin se käy toisinaan. Toiveissa olisi myös aloittaa säännöllinen agilitytreenaus. Blondie on sporttinen koira, jolle kaikenlainen liikkuminen on helppoa ja mukavaa. Se juoksee lujaa ja rakastaa uimista. Se on todella erilainen ohjattava kuin DD. Se on paljon pehmeämpi ja siten myös helpommin ohjattavissa. Toisaalta se myös paineistuu helpommin. Se on kuitenkin riittävän itsenäinen ja varsin innokas työskentelijä. DD:n tavoin se on erinomainen nenänkäyttäjä. Blondie on söpöläinen.

 

Terveys:

lonkat: A/A
kyynärpäät: 2/0
silmät: ok
EIC: N/N 

Koetuloksia ja -kertomuksia

MEJÄ
AVO 1

Tammela 6.7.2010, tuomari Mari Mamia: AVO 1, 45 pistettä

Koeselostus: "Lähtömakaus tutkitaan, erinomainen ohjaus jäljelle. Koira jäljestää maa- sekä ilmavainulla, ensimmäisen osuuden pääosin jälkitarkasti, vain tien ylitys aiheuttaa ongelmia ja laajan lenkin jäljen sivuun, palaa kuitenkin itsenäisesti. Ensimmäinen kulma tarkasti, makaus erinomaisesti merkaten. Toisen osuuden alku edelleen jälkitarkasti, mutta vauhdin kasvaessa tarkkuus heikkenee. Edetään aaltoillen kulmalle, makaus merkataan taas erinomaisesti, kulma pienellä lenkillä. Kolmas osuus edetään vauhdilla aaltoillen kaadolle. Sorkkaa nuuhkii ja nuolee. Hieno debyytti koirakolta. Vielä lisää jarrua, niin jälkitarkkuus paranee."


NOU / NOME minttu_ja_blondie_muuramessa_palautus.jpgblondie_retrieving_a_seagull.jpg

NOU 0


Näyttelyt

JUN ERI

Kerava 31.1.2010: JUN EH
Kirsi Niemisen arvio Blondiesta: "Erittäin hyvän tyyppinen narttu, jolla hyvät mittasuhteet. Kuono-osan tulisi olla täyteläisempi, muuten hyvä pää. Hyvä ilme. Hyvä kaula ja syvä rintakehä. Täyteläinen runko. Eturinta saisi olla selvempi. Hyvät takakulmaukset. Tänään niukka karvapeite. Liikkuu hyvin. Esitetään hyvin." blondie_8_kk_mtsriss.jpg

Agility

Blondie ja Jallu osallistuivat SNJ:n kesäleirillä leiriluokkaan. Agiltyssä varsin kokematon parivaljakko suoritti hypyistä ja putkista koostuneen radan mallikkaasti saaden vain yhden huolimattomuudesta johtuneen ohituksen.

 blondie_putkesta.jpg

blondie_ja_jallu_agility_leirikisa.jpg

Luonnetesti 

Helsinki 24.10.2010: 140 pistettä

Toimintakyky -1 -15 Pieni
Terävyys 3 3 Kohtuullinen ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu -1 -1 Haluton
Taisteluhalu 2 20 Kohtuullinen
Hermorakenne 1 35 Hieman rauhaton
Temperamentti 3 45 Vilkas
Kovuus 1 8 Hieman pehmeä
Luoksepäästävyys 3 45 Hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
Laukauspelottomuus +++ Laukausvarma
Yhteensä 140

 blonde_luonnetesti_kelkka_2.jpg

blondie_luonnetesti_sein_2.jpg